Today I decided to make some
oliebollen (translated oil balls) which was also my first try. I really wanted to try this because even though it's usually eaten with new years eve or on fairs, I want to be able to eat them any other time of the year because they are so... DELICIOUS. And oke, the kitchen looked like there was an explosion, ofcourse I thought it would be easier, some were undercooked, some had a ridulous shape and it was overall a messy job. However it was fun, they were delicious and I'll definitly give this a try again soon and hope it will work out better.
You can find the recipe here:
http://dutchfood.about.com/od/breadspastriescookies/r/Oliebollen.htm
Oh nom nom! Ik maak ze eigenlijk alleen met oud en nieuw, dan blijft het nog een beetje 'speciaal'!
BeantwoordenVerwijderenIk vind het juist zo verplicht, 1 keer in het jaar je zo volstoppen met oliebollen tot je ze een jaar niet meer kan zien, eens in de zoveel tijd en dan kun je ze ook gewoon waarderen ^^
VerwijderenAwh yumm, ik maak ze inderdaad ook altijd met oud&nieuw , maar kan er zo weer trek in krijgen haha!
BeantwoordenVerwijderen